Forhør nærmere om hvad vi kan tilbyde til Deres transportopgave.​

​Privat flytning i Aalborg og hele Danmark

Når De flytter fra én adresse til en anden, er det af stor betydning, at flytningen af Deres indboudføres med størst mulig omhu og så professionelt som muligt.Når vi flytter for Dem, kan De gratis låne det antal flyttekasser, De skal bruge til nedpakningen

Hvis De ikke ønsker selv at pakke i flyttekasser, kan vi tilbyde hel eller delvis pakning. Pakningen kan eventuelt foretages inden flyttedagen, eller vi kan gøre det samme dag som flytningen.​

​Kontakt os for yderligere oplysninger eller ring og aftal en besigtigelse som grundlag for et skriftligt tilbud.

​Faste ugentlige ture mellem Jylland og Sjælland

Hver uge kører vi fast mellem Jylland og Sjælland. Vi opsamler flere flytninger eller partier til samme flyttebil - det kalder vi samtransport.

Samtransport bliver billigere for Dem som kunde, idet der er flere kunder til at betale for transporttiden, broafgift og biludgifter, mens De selvfølgelig bliver pålagt fuld andel af timeforbrug til læsning og aflæsning af din flytning.

Vi læsser senest om mandagen i Jylland og foretager aflæsning på Sjælland såvel mandag og tirsdag. Vi foretager også læsning på Sjælland mandag eftermiddag samt hele tirsdagen. Onsdag fortager vi aflæsning i Jylland.

Da vi har flere af- og pålæsningssteder kan vi generelt ikke flere dage før oplyse om faste tider på dagen, men De er altid velkommen til at kontakte vort kontor for at høre til detailplanen for Deres samtransportflytning.

Kontakt os for et uforpligtende overslag eller fastpris tilbud.​

​Firma & CVR

​Øbro Flytteforretning A⁄S

CVR: 12557434

Adresse

Svendborgvej 25
9220 Aalborg Øst

Links

Kontakt os